SKOP:s Väljarbarometer, 5 september 2018

2018 -09- 06

kommentar av SKOP:s Örjan Hultåker

 

 

  • Dött lopp – den rödgröna ledningen utplånad
  • Miljöpartiet (5,6 procent) ligger närmst riksdagsspärren

 

 

Det visar SKOP:s senaste barometer över väljarsympatierna som genomfördes mellan den 29 augusti och den 5 september 2018 bland svenskar i åldern 18 till 84 år som intervjuades med hjälp av SKOP:s slumpmässigt rekryterade webbpanel kompletterad med telefonsvar.

De som redan röstat i riksdagsvalet fick frågan, ”På vilket parti?” De som inte röstat men av­ser att rösta fick frågan, ”På vilket parti?” De som inte besvarat frågorna tillfrågades, ”Vilket politiskt parti tycker du bäst om i rikspolitiken?”

Ladda ner hela rapporten här SKOPs Väljarbarometer, 5 september 2018

« Tillbaka